VU Coachcafé: ontdek je talent en bepaal je koers

Recent afgestudeerd aan de VU en je draai nog niet helemaal gevonden? Of nog geen idee wat je wilt na je studie? Kom dan een avond naar het VU Coachcafé, waar professionele VU coaches je op weg helpen. Wat zijn je talenten? Hoe zet je die in om dat te gaan doen waar je gelukkig van wordt? Samen met lotgenoten zoek je onder begeleiding van professionele coaches naar antwoorden op die vragen. De avond bestaat uit drie rondes met elk een ander thema: je kwaliteiten, je dromen en de concrete stappen die je kunt gaan zetten.

De eerstvolgende editie van het VU Coachcafé is op donderdag 6 juni 2019. Het vindt plaats in het Hoofdgebouw van de VU. 

De avond start om 19.00 en sluit rond 22.00 uur af met een kleine borrel. Deelname kost €39,50 voor VU-alumni en €20,- voor studenten.

Aanmeldbutton

Kijk in de agenda wanneer andere loopbaanactiviteiten voor VU-alumni plaatsvinden of mail naar alumnirelations@vu.nl.

Twee inkijkjes in het Coachcafé
“Ik heb al veel sollicitatiebrieven verstuurd en krijg steeds andere feedback. Soms heb ik te weinig ervaring, dan mis ik weer een bepaalde diepgang…” Vaak solliciteren er honderdvijftig mensen op dezelfde vacature. “Zoek ik nu in de verkeerde hoek?” Praten over je toekomst en dan dóén, lees de impressie.


'Over vijf jaar word ik wakker in Utrecht', zegt Marjolein, 'Samen met mijn vriend. Ik ben gepromoveerd, liefst op een Alzheimer-onderwerp in combinatie met stamcellen. Ik fiets naar de universiteit, geef soms ’s morgens college en verder doe ik onderzoek, waarbij ik ook veel met studenten te maken heb. Als ik thuiskom ga ik heerlijk koken en daarna sporten, want dat is echt een uitlaatklep voor mij. Dan een wijntje drinken en slapen.' 'Wat doe je hier eigenlijk', grapt coach Ineke van Dijk. 'Je weet al precies wat je wilt!' Maar ja, hoe kom ik er, is Marjoleins vraag.
Lees in VU Magazine ook deze impressie van het Coachcafé.empty