Culture, Organization and Management is ‘topopleiding’

De master Culture, Organization and Management krijgt in de Keuzegids Masters 2018 het predicaat ‘topopleiding’.

08-03-2018 | 9:00

Dit betekent dat Culture, Organization and Management de beste master binnen haar studiegebied is en behoort tot de beste masteropleidingen in Nederland. Studenten en onderwijsexperts zijn met name enthousiast over de studeerbaarheid en de studiebegeleiding van de opleiding.

Tien VU-topmasters
Culture, Organization and Management is een van de tien masters van de VU die zich topopleiding mag noemen. Ook Econometrics and Operations Research, Epidemiologie, Finance, Fiscaal Recht, Hydrology, Marketing, Ondernemingsrecht, Parallel and Distributed Computer Systems, en Spatial, Transport and Environmental Economics ontvingen deze onderscheiding.

Keuzegids Universiteiten
Het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (C.H.O.I.) publiceert jaarlijks de Keuzegids Masters met informatie over masteropleidingen. De scores zijn gebaseerd op expertoordelen, het percentage studenten dat in het tweede jaar verder studeert bij dezelfde opleiding en de Nationale Studenten Enquête (NSE), waarin studenten hun mening geven over hun studie.

Bezoek voor meer informatie de website van Keuzegids.

Meer informatie over Culture, Organization and Management.

Kies jouw Topopleiding bij de Masterdag
Op zaterdag 10 maart vindt de VU Masterdag plaats, hét moment om kennis te maken met onze masteropleidingen en de VU-campus. Kijk voor het complete programma op www.vu.nl/masterdag en meld je aan.

Topopleidingen