Minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus in gesprek met VU-studenten

Maandag 19 maart gaat minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus op de VU in gesprek met studenten over "Een kijk op (lokale) veiligheid" . VU-student van het jaar Eva de Jong zal hem onderwerpen aan de vragen van studenten. Na afloop is er de mogelijkheid om met de minister in gesprek te gaan tijdens een afsluitende borrel.

15-03-2018 | 11:00

- 18.00 Inloop bij KC07

- 18.15 Introductie van decaan van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid Willem Bouwens

- 18.20 Lezing minister Grapperhaus "Een kijk op (lokale) veiligheid"

- 18.45 Vraaggesprek met Eva de Jong als moderator

- 19.15 Borrelen met de minister in de Foyer

Locatie en aanmelden

Heb jij ook aan vraag voor de minister? Meld je dan nu aan en vul je vraag onderaan het formulier in. Wie weet word jij uitgekozen om een vraag aan minister Grapperhaus te stellen.

Het evenement vindt plaats in collegezaal KC07 in het Hoofdgebouw van de Vrije Universiteit Amsterdam, De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam. Aanmelden op voorhand wordt op prijs gesteld.