Dit zijn de OnderwijsTalenten aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen!

Student Amel Labaeb en docent Kasper Welbers zijn tijdens het FSW zomerfestival uitgeroepen tot het DocenTalent en StudenTalent van het jaar.

28-06-2019 | 11:18

De jury verkoos Kasper Welbers tot DocenTalent van het jaar. Volgens zijn studenten (MSc Communicatiewetenschap) weet hij hen niet alleen te motiveren om digitale innovaties op de voet te volgen, maar zet hij ze ook echt aan om een bijdrage te leveren aan de digitale ontwikkelingen. Kasper staat daarnaast altijd open voor feedback van studenten. De jury noemde tevens de GitHub-pagina van Kasper die volgens hen een brug bouwt tussen communicatiewetenschap en data.

Van de drie genomineerde studenTalenten was het Amel Labaeb (master student Sociologie) die de onafhankelijke jury inspireerde met haar mooie boodschap. “Amel is iemand die mensen met elkaar verbind. Zo helpt ze studenten die moeite hebben met studeren om een studiemaatje te vinden.”