De 5 must-do’s op Bachelordag op de VU

Ben jij morgen aanwezig op onze Bachelordag? Wil je ontdekken welke studie bij jou interesses past, voelen hoe het is om rond te lopen op een universiteit of kijken wat de campus je te bieden heeft? Het kan allemaal! Met het uitgebreide programma hoef je je geen moment te vervelen.. Wat mag je echt niet missen? Wij zetten de 5 must-do’s voor je op een rijtje!

08-02-2019 | 16:37

1.    De Kick-off.
Natuurlijk begin je de dag bij de kick-off in de Aula. Met een lekker kopje koffie luister je naar verhalen van studenten die studeren op de VU. Zij vertellen je niet alleen waarom zij voor hun studie gekozen hebben, maar ook hoe zij buiten de collegebanken bezig zijn met hun studie. 


2.    De informatiemarkt.
Tijd om te kijken welke opleiding bij jou past. Op de informatiemarkt staan onze studenten klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil je weten wat voor vakken je krijgt als je Communicatiewetenschap gaat studeren? Of welk beroep je later kunt uitoefenen als je de studie Sociologie kiest? Op de informatiemarkt vind je antwoord op al je vragen. 


3.    Lunchen bij een foodtruck.
Van al die vragen stellen krijg je trek. Tijd voor een lekkere lunch! Verspreid door de VU vind je foodtrucks en kraampjes waar je iets lekkers kunt halen. Scoor een lekkere tosti bij de Tostibus of hop voor een vegetarische maaltijd langs foodtruck Chop Chop. Heb je zin in een lekkere snack? Pofferdory verzorgt de lekkerste poffertjes!   


4.    Workshop ‘Social Sciences: Explore the impact of social media on nowadays society’.
Ben je geïnteresseerd in social media? Samen met de studenten van Political Science, Communication Science en Cultural Anthropology and Development Sociology kijk je samen naar de invloed van social media op onze maatschappij.  


5.    Workshop ‘De knoop doorhakken’.
Ga jij dit jaar afstuderen en wil jij binnenkort al je studiekeuze maken? Sluit de dag dan af met de workshop ‘De knoop doorhakken’. Door middel van een aantal opdrachten denk je goed na over je keuze en kan je een studie kiezen die écht bij je past. 

Klik hier voor het volledige programma.