Masters Communicatiewetenschap en Social and Cultural Anthropology scoren bovengemiddeld goed

De masters Communicatiewetenschap en Social and Cultural Anthropology van de Vrije Universiteit Amsterdam scoren bovengemiddeld goed in de Keuzegids Masters 2021. Masterstudenten beoordelen hun eigen masteropleiding op criteria zoals wetenschappelijke vorming, programma, begeleiding en studeerbaarheid.

01-04-2021 | 16:05

De master Communicatiewetenschap scoort ver bovengemiddeld op wetenschappelijke vorming. De opleiding is ook bovengemiddeld goed beoordeeld op toetsing, docenten, studeerbaarheid en begeleiding.

Bij de master Social and Cultural Anthropology zijn de studenten vooral erg tevreden over de uitdaging in het onderwijs en de internationalisering van de master. Verder scoort de master goed op de punten programma, toetsing, docenten en begeleiding. Opleidingsdirecteur Ellen Bal: “Wij zijn natuurlijk heel erg blij met deze positieve feedback van onze studenten. Wij proberen elk jaar om met elkaar een stimulerend, uitdagend en sociaal programma te organiseren. Met de corona beperkingen was dat het afgelopen jaar een extra grote uitdaging. We zijn heel erg blij dat dat gelukt is.”

Corona

De Keuzegids wordt elk jaar deels gebaseerd op de Nationale Studenten Enquête (NSE). In 2020 heeft er echter geen Nationale Studenten Enquête plaatsgevonden vanwege de coronacrisis. De Keuzegids heeft daarom gebruikt gemaakt van de resultaten en beoordelingen uit de NSE van 2019.