Onderwijs voor niet-studenten

aanschuifonderwijsEen bijzondere vorm van contractonderwijs is aanschuifonderwijs.

Aanschuifonderwijs houdt in dat u als niet-student bepaalde vakken kunt volgen.Hebt u geen tijd om een volledige studie te beginnen, maar wilt u wel meer leren over onderwerpen die bij de Faculteit der Sociale Wetenschappen aan bod komen? Dat kan via het aanschuifonderwijs.

 

Aanbod

In het document hieronder vindt u een lijst met alle vakken die u aan de Faculteit der Socale Wetenschappen kunt volgen (inclusief kosten).

Vakkenaanbod aanschuifonderwijs 2016-2017

Een omschrijving van deze vakken vindt u in de online studiegids van FSW. Sommige vakken kunt u alleen volgen als daarvóór bepaalde andere vakken zijn afgerond.  Bij de beschrijving van deze vakken staat in de studiegids onder het kopje voorkennis een ander vak genoemd. Het collegerooster per vak kunt u raadplegen op de roosterwebsite van de VU: rooster.vu.nl.

Kosten

De kosten staan vermeld in het bovenstaand document met het vakkenaanbod. Alumni van FSW krijgen een speciale korting.

Aanmelden

Met het webformulier kunt u zich aanmelden voor één of meer vakken. Wilt u zich uiterlijk 6 weken voor aanvang van het vak aanmelden? Als u het aanmeldingsformulier hebt ingevuld ontvangt u een factuur om het bedrag over te maken. Zodra de betaling binnen is, zorgt het studiesecretaraat ervoor dat u toegang krijgt tot VUnet en de digitale leeromgeving van dit vak.

Tentamens

Zodra het resultaat van het tentamen bekend is (meestal binnen 20 werkdagen na het tentamen) verschijnt in VUnet uw cijfer. Als u daarvan een schriftelijke verklaring wilt krijgen, kunt u die aanvragen bij het studiesecretariaat

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het studiesecretariaat.