Actualiteitencollege master Communicatiewetenschap

De wereld om ons heen verandert, dus jouw vak ook. Het is dan ook belangrijk dat je bijblijft in je vak om goed en met plezier je werk te kunnen doen. Onder het motto ‘een leven lang leren’ organiseren de VU Academie for Social Sciences (VASS) en Alumnirelaties een actualiteitencollege van de master Communicatiewetenschap om je op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

18-07-2019 | 15:14

Als afgestudeerde van de Vrije Universiteit bieden wij jou het actualiteitencollege aan tegen een gereduceerd tarief. Tijdens het college voeren gerenommeerde docenten het woord met als doel wetenschap, beleid en actuele ontwikkelingen samen te brengen en jou als afgestudeerde van de master van belangrijke actualiteiten op de hoogte te brengen.

27 november 2019: master Communicatiewetenschap

Meer praktische informatie over het actualiteitencollege.