Coronavirus: tot de zomer geen onderwijsbijeenkomsten

De cursussen van de VU Academie voor Sociale Wetenschappen worden tot de zomer verschoven naar het najaar. Het is nog niet duidelijk wanneer live de bijeenkomsten (weer) beginnen. Dat hangt af van de maatregelen van de overheid.

25-03-2020 | 15:34

De VU Academie voor Sociale Wetenschappen zoekt continue naar passende, digitale oplossingen om onze opleidingen en cursussen op afstand aan te kunnen bieden. Cursisten en deelnemers zullen hierover per e-mail benaderd worden. In veel gevallen is nu juist onderlinge discussie, uitwisseling van persoonlijke ervaringen, behandeling van concrete casussen en interactie wezenlijk en een van de belangrijke pluspunten van post academische opleidingen. Dan is digitaal afstandsonderwijs niet altijd de beste oplossing.

Contact en veelgestelde vragen
De VU volgt betreffende het coronavirus de richtlijnen van het RIVM en de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Raadpleeg vu.nl/coronavirus voor antwoorden op veelgestelde vragen en speciale contactpunten voor studenten en cursisten. De meest actuele informatie over het coronavirus leest u op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).