Gratis introductiecolleges Filantropie

Maak kennis met de Filantropiewetenschap

Collegezaal

De cursus Introductie in de Filantropiewetenschap (onderdeel van de opleiding Filantropie) start op dinsdag 8 januari 2019. De eerste twee introductiecolleges van deze cursus, op 8 en 15 januari 2019, zijn gratis en vrijblijvend! Een uitstekende manier voor iedereen die werkzaam is als professional in dit vakgebied, of affiniteit heeft met filantropie, om eenvoudig kennis te maken met allerlei aspecten van deze wetenschap.

Korte inhoud colleges
In de eerste bijeenkomst bespreken we de veranderende rol van filantropie in de hedendaagse maatschappij, aangevuld met enkele theoretische inzichten rondom geven. Tijdens het tweede college maakt u kennis met diverse docenten die betrokken zijn bij de opleiding Filantropie. Zij geven een kort overzicht van de onderwerpen die aan de orde komen in de opleiding. Tevens is er in deze bijeenkomst veel ruimte voor interactie, waarbij onderwerpen kunnen worden ingebracht door de aanwezige cursisten.

U dient zich voor deze colleges wel aan te melden via dit aanmeldformulier. Later kunt u alsnog besluiten of u zich voor de hele cursus wilt inschrijven.

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdagavonden van 19.00 - 21.00 uur in het Hoofdgebouw van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Uiteraard zijn ook uw geïnteresseerde kennissen en/ of collega's van harte welkom. We zien u graag op 8 januari!

Bekijk hier de flyer van de introductiecolleges. Meer informatie over de opleiding Filantropie vindt u hier.

Deel dit bericht in uw sociale netwerk!