Faculteitsmagazine Essay

Colofon

Essay is het magazine van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Vrije Universiteit Amsterdam. Het blad is bedoeld voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij de FSW. Essay verschijnt vier tot vijf keer per jaar met een oplage van 1000 exemplaren en wordt actief verspreid onder studenten en medewerkers van de faculteit.

Essay wordt samengesteld door een onafhankelijke redactie van studenten, die schrijven over thema’s uit de faculteit, het studentenleven en de maatschappij. Zij vormen samen een commissie van de faculteitsvereniging EOS. Door middel van interviews, reportages en andere journalistieke bijdragen geven zij – als sociaalwetenschappers in spe – hun visie op de wereld en schenken ze aandacht aan ontwikkelingen in de verschillende vakgebieden van de faculteit.

Contact

Wil je reageren op een artikel of heb je andere vragen over Essay? Stuur een e-mail naar de hoofdredactie: essay.fsw@vu.nl.

Lijkt het je wat om mee te werken aan Essay? Mail dan de hoofdredactie voor meer informatie of stuur een sollicitatiebrief naar bovenstaand adres. Een van de leden van de hoofdredactie zal contact met je opnemen.